Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over Ons

Veilig samen vertrouwd

israel-andrade-YI_9SivVt_s-unsplash

Wie Zijn We?

Bij Check Privacy begrijpen we dat gegevensbescherming niet alleen een wettelijke verplichting is, maar een fundamenteel aspect van zakelijk succes. Ons team van experts, gedreven door passie en expertise, zet zich in voor het leveren van op maat gemaakte oplossingen die verder gaan dan de wettelijke naleving.

thisisengineering-raeng-yhCHx8Mc-Kc-unsplash

Wat Drijft Ons?

Onze missie is duidelijk: een wereld creëren waarin privacy een onbetwistbare standaard is. Wij zijn van mening dat organisaties, groot en klein, moeten gedijen in een veilige digitale omgeving, waar gegevens worden beschermd en privacy wordt gerespecteerd. Onze drijvende kracht is het bevorderen van een cultuur van privacybewustzijn.

linkedin-sales-solutions-S7qx--tDxAA-unsplash

Wat Bieden Wij?

Of het nu gaat om het uitvoeren van privacyscans, het implementeren van strategisch beleid of het bieden van permanente educatie: wij zijn er om u te begeleiden bij elk aspect van gegevensbescherming. Onze diensten zijn niet alleen ontworpen om te voldoen aan de regelgeving, maar ook om uw organisatie te versterken en te helpen gedijen in een digitale wereld.

Ons Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

John doe

Position here

pexels-andrea-piacquadio-840996

Onze Missie

Bij Check Privacy streven we ernaar een vertrouwde gids te zijn voor onderwijsorganisaties die de privacy van hun studenten en medewerkers serieus nemen. Onze missie is tweeledig: we bieden niet alleen deskundig advies en diensten om te voldoen aan de complexe privacywetgeving, maar we willen ook een cultuur van privacybewustzijn bevorderen. Door het bieden van innovatieve oplossingen, educatie en samenwerking streven wij naar een wereld waarin privacy een onwrikbaar recht is en onderwijsorganisaties gedijen in een veilige digitale omgeving.

pexels-nextvoyage-1463840

Onze Visie

Check Privacy geeft vorm aan een toekomst waarin privacy niet alleen een wettelijke vereiste is, maar een integraal onderdeel van de organisatie-ethiek en bedrijfscultuur. Wij streven naar een wereld waarin elk bedrijf, groot of klein, over de middelen en kennis beschikt om gegevens te beschermen en prioriteit te geven aan privacy. Door voortdurende innovatie, samenwerking en educatie willen we organisaties in staat stellen om niet alleen aan de wetgeving te voldoen, maar ook privacy als een fundamenteel mensenrecht te omarmen. Onze visie is een wereld waarin privacy niet alleen wordt begrepen, maar ook wordt gekoesterd als een waardevol bezit dat bijdraagt ​​aan het welzijn van individuen en organisaties.

img

Ons Netwerk: Samen Sterker

Bij Check Privacy omarmen we onze partnerschappen als de bouwstenen van ons succes in de wereld van privacy. Ons netwerk, gevormd door experts en partners, deelt een gemeenschappelijke visie op het garanderen van veilige digitale leeromgevingen.

Wat Maakt Ons Netwerk Bijzonder?

Overdracht van expertise

Onze partners brengen uitgebreide ervaring en specialisatie met zich mee op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en onderwijs, waardoor wij voorop lopen bij het ontwikkelen van innovatieve beveiligingsoplossingen.

Toewijding aan onderwijs

Gedeelde betrokkenheid bij de onderwijssector vormt de kern van onze verbinding. Net als u delen onze partners een passie voor het beveiligen van leeromgevingen en dragen ze actief bij aan het vormgeven van een veilige digitale toekomst.

jud-mackrill-Of_m3hMsoAA-unsplash

Ontdek meer over onze samenwerkingspartners en hun bijdrage aan het versterken van de onderwijsveiligheid. Samen bouwen we aan een veilige digitale toekomst voor het onderwijs. Bij Check Privacy staan ​​wij zij aan zij met u in het streven naar een steeds veiligere digitale leeromgeving.

Vertrouwd Door Bedrijven

ActiVite_logo_coated_met_pay-off_1
Logo-EntrD-Kleur
Logo-Porteum
Logo-RoutiGo-Donker
logo-pantarijn
managewarepro
pallas_athene_college_ede
marnix-college