Check-Privacy voor ondersteuning bij uw implementatie van: | AVG | Verwerkersovereenkomsten | Registers | Privacy-Statements | ISO 27001 | NEN 7510 | ISO 9001 | Pentesten | 

https://www.mozaiekwelzijn.nl/

Mozaïek is een brede welzijnsorganisatie werkzaam in de gemeenten Gemeente

  1. Buren
  2. West Betuwe
  3. Neder-Betuwe
  4. Tiel
  5. Rhenen

Check-Privacy heeft hen geholpen om AVG proof te worden. 

https://www.wsko.nl

WSKO is een PO-Scholen groep bestaande uit 18 basisscholen rondom Poeldijk. 

https://www.vitals.nl/

Vitals levert hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. De focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals in de complementaire gezondheidszorg.

https://www.abena.nl/

Het Deense familiebedrijf Abena is sinds 1953 een toonaangevende producent van incontinentiemateriaal en andere verzorgingsproducten. De producten van Abena onderscheiden zich door innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Abena heeft vestigingen in meer dan 60 landen.

https://www.routslaeven.com/

RoutsLaeven is al meer dan 30 jaar de onderhandelings-specialist van Nederland & leidden al duizenden mensen op tot stevige & wendbare onderhandelaars.

Das

Das is een registratiesysteem voor Jongerenwerk, Welzijn en Hulpverlening. 

mattart.nl

Mattart is een full-service reclamebureau met ruime ervaring op zowel de consumenten- als de zakelijke markt met een nuchtere kijk op zaken. 

https://amethistverslavingszorg.nl/

Amethist is in Flevoland specialist in verslavingszorg en is er voor iedereen met een verslavingsprobleem.  Amethist werkt hierin nauw samen met GGZ Centraal en Tactus Verslavingszorg.

https://vandegroep.nl/

Van de Groep & Olsthoorn zoekt én vindt al sinds 1979 de juiste directeuren en managers voor posities in de sectoren techniek, industrie en logistiek. 

https://www.mandaat.nl/

Praktisch, persoonlijk, oplossingsgericht, nationaal en internationaal. Mandaat is uw partner voor tijdelijk management, vaste aanstellingen en business support. Per 1 oct. 2020 is Mandaat overgenomen door JBR in Zeist.

http://www.imedia.nl/

iMedia ontwerpt en ontwikkelt sinds 1996 webapplicaties, websites en intranetoplossingen. Met een ervaren en enthousiast team van grafisch ontwerpers, software engineers en webdevelopers hebben ze een schare trouwe klanten die nog steeds groeit. 

https://boercroon.nl

Boer & Croon is één van de meeste bekende managementbureau. Check-Privacy heeft de AVG-implementatie bij hen uitgevoerd.

https://vellendrukkerijbdu.nl

Vellendrukkerij BDU B.V. is bekend van het drukken van periodieken en vellenprojecten. Na jaren onder de vlag van BDUprint te hebben geopereerd is de vellendrukkerij vanaf 1 juli 2017 een zelfstandig bedrijf met een nieuwe uitstraling

http://www.debranding.nl/l/

B.V. Aannemingsmaatschappij "de Branding" is een aannemingsmaatschappij met activiteiten in de industriële-, waterbouwkundige- en utiliteitsbouw, gewapende betonwerken en kust- en oeverwerken. Ons specialisme ligt met name op het gebied van civiele kunstwerken als sluizen, bruggen en kademuren.

Fier op Ontwikkeling 

4oo is zorgaanbieder voor cliënten met een indicatie voor beschermd wonen en biedt woonbegeleiding, kamertraining en individuele begeleiding aan 18+ jongeren en volwassenen. 4OO heeft woonlocaties op verschillende plaatsen in Nederland

https://www.pallasathenecollege.nl

Bij deze VO school vult Check-Privacy de rol in van FG. Check-Privacy ondersteund tevens de Privacy Officer met div. AVG gerelateerde taken. 

 
 
 

https://elba-rec.nl/

De uitdagingen in de wereld van vastgoed, stad en ruimte worden steeds complexer. Digitale, circulaire en integrale trends eisen nieuwe netwerken en nog specifiekere vakkennis. 

http://www.edg.nl/

Sinds 1992 is EDG hét mediabedrijf voor het onderwijs.EDG helpt opdrachtgevers, zoals ministeries, hogescholen, universiteiten en uitgeverijen om professionals op scholen te bereiken met relevante informatie. 

http://www.stolkbouw.nl

Een IJmuidense bouwer waarmee u met een gerust hart in zee kunt gaan. Met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1925. Ontelbare woningen, utiliteits- en renovatieprojecten legden sindsdien het rotsvaste fundament van de onderneming

https://www.stabu.org/

STABU is hét kennisinstituut voor de B&U-sector op het gebied van classificaties, standaardiseren en specificeren