Check-Privacy voor ondersteuning bij uw implementatie van: | AVG | Verwerkersovereenkomsten | Registers | Privacy-Statements | ISO 27001 | NEN 7510 | ISO 9001 | Pentesten | 

https://boercroon.nl

Boer & Croon is één van de meeste bekende managementbureau. Check-Privacy heeft de AVG-implementatie bij hen uitgevoerd.

http://www.roc-teraa.nl/

Bij deze MBO school heeft Check-Privacy de rol ingevuld van FG. Check-Privacy ondersteunde de Privacy Officer met AVG-gerelateerde taken. Toetsing op basis van het Sambo-ICT framework.

https://vellendrukkerijbdu.nl

Vellendrukkerij BDU B.V. is bekend van het drukken van periodieken en vellenprojecten. Na jaren onder de vlag van BDUprint te hebben geopereerd is de vellendrukkerij vanaf 1 juli 2017 een zelfstandig bedrijf met een nieuwe uitstraling

http://www.debranding.nl/l/

B.V. Aannemingsmaatschappij "de Branding" is een aannemingsmaatschappij met activiteiten in de industriële-, waterbouwkundige- en utiliteitsbouw, gewapende betonwerken en kust- en oeverwerken. Ons specialisme ligt met name op het gebied van civiele kunstwerken als sluizen, bruggen en kademuren.

https://elba-rec.nl/

De uitdagingen in de wereld van vastgoed, stad en ruimte worden steeds complexer. Digitale, circulaire en integrale trends eisen nieuwe netwerken en nog specifiekere vakkennis. Wij maken u wegwijs in die veranderende wereld, houden u op de hoogte via onze eigen vakmedia en ontwikkelen passende oplossingen voor uw (marketing/ communicatie)vraagstukken.

https://www.intergrip.nl/

Intergrip moest van de scholen ISO-27001 gecertificeerd zijn, ingaande 2021, CP dankt hen voor de opdracht om deze implementatie te mogen verzorgen.

http://www.edg.nl/

Sinds 1992 is EDG hét mediabedrijf voor het onderwijs. Wij helpen onze opdrachtgevers, zoals ministeries, hogescholen, universiteiten en uitgeverijen om professionals op scholen te bereiken met relevante informatie. Via onze webshops verkopen wij namens onze opdrachtgevers, zoals uitgeverijen en leveranciers, producten en diensten aan professionals op scholen.

http://www.stolkbouw.nl

Een IJmuidense bouwer waarmee u met een gerust hart in zee kunt gaan. Met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1925. Ontelbare woningen, utiliteits- en renovatieprojecten legden sindsdien het rotsvaste fundament van de onderneming

https://www.wsko.nl

Bij deze stichting  waar 18 basisscholen zijn aangesloten te Poeldijk, is CP geselecteerd om per 1 maart 2020 ondersteuning m.b.t. de AVG te leveren en de functie van FG te vervullen.

https://www.vitals.nl/

Vitals levert hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. De focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals in de complementaire gezondheidszorg.

https://www.abena.nl/

Het Deense familiebedrijf Abena is sinds 1953 een toonaangevende producent van incontinentiemateriaal en andere verzorgingsproducten. Abena heeft verschillende soorten incontinentiemateriaal, milieuvriendelijke babyluiers en andere producten voor de zorg in instellingen en mensen thuis. De producten van Abena onderscheiden zich door innovatie, kwaliteit en duurzaamheid.

https://www.routslaeven.com/

Goede onderhandelingsvaardigheden zijn onmisbaar. Aan iedere zakelijke beslissing gaat een onderhandelingsproces vooraf. Wij zijn al meer dan 30 jaar de onderhandelings-specialist van Nederland & leidden al duizenden mensen op tot stevige & wendbare onderhandelaars. Met behulp van ons trainingsaanbod kom jij straks met constructieve onderhandelingstechnieken succesvol uit elke onderhandelingssituatie.Check-Privacy heeft de organisatie AVG proof gemaakt, dit is een eis van verschillende klanten.

https://www.pallasathenecollege.nl

Bij deze VO school vult Check-Privacy de rol in van FG. Check-Privacy ondersteund tevens de Privacy Officer met div. AVG gerelateerde taken. 

 
 
 

https://vandegroep.nl/

Van de Groep & Olsthoorn zoekt én vindt al sinds 1979 de juiste directeuren en managers voor posities in de sectoren techniek, industrie en logistiek. Check-Privacy heeft de AVG implementatie uit mogen voeren.

https://www.mandaat.nl/

Praktisch, persoonlijk, oplossingsgericht, nationaal en internationaal. Mandaat is uw partner voor tijdelijk management, vaste aanstellingen en business support.

http://www.imedia.nl/

iMedia ontwerpt en ontwikkelt sinds 1996 webapplicaties, websites en intranetoplossingen. Met een ervaren en enthousiast team van grafisch ontwerpers, software engineers en webdevelopers hebben we een schare trouwe klanten die nog steeds groeit.  Check-Privacy heeft iMedia geholpen om een ISO 27001 certificering te verkrijgen.

https://www.pantarijn.nl/

Bij deze VO school vult Check-Privacy de rol in van FG. Check-Privacy ondersteund tevens de Privacy Officer met div. AVG gerelateerde taken